Nieuws

NIEUWS

05-04-2017
Dodenherdenking Fusilladeplaats Vught

Op verzoek van de organisatie van deze stille tocht is het team Buurtpreventie Vught met 12 leden aanwezig geweest om te assisteren. Gevraagd werd om toe te zien dat er geen fietsen en bromfietsen achter de toegangspoort werden gestald.
Tevens was het verzoek om toe te zien dat alle stoelen op de twee tribunes werden bezet en dat door de bezoekers hierachter aangesloten werd zodat er geen grote gaten tussen de bezoekers zouden vallen.

Op de valreep heeft ons team ook nog het flyeren voor hun rekening genomen. Met 6 leden hebben we ervoor gezorgd dat er geen stuwing kwam bij de toegangspoort en dat aan iedereen een informatie flyer werd uitgereikt.

De overige leden hebben de stille tocht in de kop en aan de staart begeleid en erop toegezien dat de stilte in de tocht werd bewaard. Ruim 1500 aanwezigen waren dit jaar getuige van een altijd weer indrukwekkende bijeenkomst met de Vughtse gilden en hoogwaardigheidsbekleders.
Na afloop zijn we door de organisatie bedankt voor onze aanwezigheid en inbreng en ontvingen direct een uitnodiging om volgend jaar weer aanwezig te zijn.


 

Terug

WILT U OOK LID WORDEN?

Klik dan hier