Nieuws

NIEUWS

26-04-2017
Verkeersregelaars opleiding afgrond
Verkeersregelaars opleiding afgrond
Een groep vrijwilligers van de Vughtse buurtpreventie heeft met succes de opleiding tot beroepsverkeersregelaar afgerond. Een trotse burgemeester Van de Mortel reikte zelf de bijbehorende diploma’s uit.
Met de nieuwe verkeersregelaars is Vught nog beter toegerust op evenementen, situaties en incidenten waarbij het verkeer geregeld moet worden. De leden van Buurtpreventie Vught waken nu niet meer alleen over de veiligheid in onze wijken, maar zijn nu ook bevoegd om het drukke Vughtse verkeer te regelen.

Feestje ter waardering
Burgemeester Van de Mortel en de Vughtse wijkagenten zijn blij met de nieuwe verkeersregelaars. Ze hebben veel waardering voor de inzet van de vrijwilligers voor de Vughtse gemeenschap. Er was dan ook aanleiding voor een bescheiden feestje met een kleine huldiging van de geslaagden.
Bij die gelegenheid ontvingen de kersverse regelaars niet alleen de felicitaties van de burgemeester en de politie maar ook een erkend legitimatiebewijs, het opvallende veiligheidshesje met bijbehorende pet en verkeersfluit.


 

Terug

WILT U OOK LID WORDEN?

Klik dan hier